Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 6 nov. 09



Älg korsar spåret

tåget tutar vid Blå bron

konturlös dimma




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-06 11:27



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Ja, dimma hör ihop med denna dag. Snygg haiku!
2009-11-07

  Njord
Fin ljudhaiku!
2009-11-06

    ej medlem längre
Huga för att köra i dimman..bil eller tåg.
Väl fångat idag också:)
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP