Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är inspirerad av en viss Doktor Gun Wale, vilken på inte vis är valfångare utan blott en av alla självutnämnda tillika glada poeter här inne... ...kanske icke helt olik dig själv, käre läsare


Som en viss Reinstein hade kunnat säga det...





...eller som Simon and Garfinkel tänkte ut.

'Om jag bryr mig om hur jag ser ut
när telefonen ringer
så ser jag ut genom fönstret
bara för att se bilden av mig själv
så som hon brukar se mig
när hon ringer'.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP