Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka säger mig ganska lite.
Men om jag tänker efter lite så säger det mej väldigt mycket.
Jag känner mig förvirrad innan jag somnar.




Övriga genrer av efterbliven
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-10-18 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterbliven
efterbliven