Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse ;)


Nervös tystnad.

Jag känner dina tunga andetag tätt mot mitt ansikte,
Hör hur du andas, in och ut..
Jag ser skuggan av ditt annsikte i det mörka rummet.
Känner hur du långsamt för ditt annsikte närmare mitt.
Vi båda vill, men den nervösa tystnaden hindrar oss från att frigöras.
Jag sluter mina ögon och tänker att det inte är slut här, det kommer fler tillfällen.
Tanken gör mig så lycklig.
Jag öppnar mina ögon och tittar på dej en sissta gång denna mörka natt.
Jag sluter åter igen mina ögon och somnar med ett leende på läpparna i din famn...




Fri vers av efterbliven
Läst 437 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-27 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

efterbliven
efterbliven