Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soptunna

Det känns som om jag har hela världens och mänsklighetens börda och ångest på mina axlar....

Det är som att jag får lida för alla andras fel och misstag, som om jag vore en soptunna man kunde kasta i och lasta över sina bekymmer i...!

Det enda problemet är att det är ingen annan än jag själv som ger mig min dödsångest, ingen annan som lastar mig själv för andra människors bekymmer och problem.....

Bara jag och ingen annan.....




Fri vers av Jennika
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennika
Jennika