Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig vacker

Älska svagheten i mitt innre

Älska mitt intellekt och uppskatta min filosofiska anda

Älska mina fläskiga ben

Älska min stora tjocka mage

Älska mina stora hängiga bröst

Älska mina sladdriga armar

Älska fettvalkarna på min rygg

Älska min stora bulliga rumpa

Ta på mig

Se mig

Titta på mig

Smaka på mig

Jag står ju här mitt framför dig

Älska mig så mycket så du förstår att jag kan läsa genom dina blickar på min nakna kropp om jag är åtrådd eller inte

Älska mig vacker









Fri vers (Fri form) av Jennika
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 02:33



Bookmark and Share


  Annine
älskar budskapet, bra skrivet
2009-11-10

  Fånga dagen
Mycket igenkännande tankar så känner jag med
men vi måste först tycka om oss själva
kram Anna-Karin
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Jennika
Jennika