Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var musiken - Du var min far

Du var musiken
du var sommaren
och en varm trygg hand
i min barndom

Din kärlek
var utan villkor
och du trodde på mig
hur jag än var

Och om jag vill
kan jag höra
din röst inom mig
och din fiols blå toner




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 17:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara minnen
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP