Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Mireille. Mon dieu Mathieu, vad du är bra på att sjunga.


Kort kurtis?





I lunchrestaurangen, framme vid kassan.
Där står du med glimten i ögat och så utspelas den korta dialogen innan rullgardinen går ned.
-Vad får det lov att vara?
-En gårdagens, tack!




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-08 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP