Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I trasigt skick!



Splittrad

leta, leta

Små bitar

tårar

Miljoner över hela golvet

förgäves

Panik!

klara sig utan?

Mitt förstånd

går inte!

Hur ska jag kunna hitta det?

leta, leta

Nu när du har krossat mig

går inte...

I miljoner små bitar




Fri vers av MittNamn
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-08 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MittNamn