Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåmärken

Jag har blåmärken på min hand, små lila fläckar är det

Blodkärl som har spruckit upp, gett upp

Små, små sår har krupit in under min hud, bildat sårskorpor där

Sårskorpor man inte kan klia sönder, utan att klia sönder något mer

Blodet rör sig fritt där inne, finns ingenting som kan hålla fast det, tämja det

Klumpar bildas, tjocka, feta klumpar som fyller upp hål

Hål jag inte visste fanns

Jag har blåmärken på min hand, små lila fläckar är det

Min hy är så tunn, så blek

Så skör att den ibland inte håller

Så skör att den ibland spricker upp för små, små sår...




Fri vers av MittNamn
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-02 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MittNamn