När vi ändå är inne på ämnet kan jag varmt rekommendera ett band som heter Rubinoos...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi ändå är inne på ämnet kan jag varmt rekommendera ett band som heter Rubinoos...




RUBINER

rubiner

du är smaragder och rubiner

rubiner

det gnistrar, sprakar, glittrar, skiner

smaragder

du lockar mig till hjältebragder

 

 

refr:

med nyinköpta boots

och nyansad mustasch

möter jag dig

du säger: "hej! hur mår du, larz?"

och jag blir varm i

hela kroppen när du ler

det är så dyrbart det

du utstrålar och ger

 

 

juveler

du är juveler och safirer

en skönhet

som i palatsen hos emirer

rubiner

kan ej värderas i sekiner

 

refr: med nyinköpta boots...etc

 

 

du lyser

så att jag inte längre fryser

jag myser

ditt välbehag gör att jag ryser

rubiner

och lika lekfull som delfiner

 

refr: med nyinköpta boots...etc

 

 

LARZ GUSTAFSSON   091109  (Musik av Larz Gustafsson)




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 10:06



Bookmark and Share


  anits VIP
En helt underbar text
2009-11-09

  Junitvillingen
Vilken skön låttext!!! DEN vore häftig att sjunga!;-))
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP