Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundering



Det finns de som påstår

att de älskar

att hata somliga


men...


är det inte lättare

och mer rofyllt

att




älska?




Fri vers av Junitvillingen
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-09 10:49



Bookmark and Share


  sulimaa
JO!!! Älska mer!
2009-11-09

  blaite
Du skriver fint och lyfter fram de fina sidorna av livet..
2009-11-09

  Stefan Höglund
Det kanske inte alltid handlar om hat, det är kanske genom att visa på kärlekslöshet, skapa en värld där kärleken kan få större utrymme. Men jag måste påstå att när jag läser dina texter tror på Kärleken.
2009-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Inte alltid.
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen