Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOPPKÖK;-)

Poeternas gryta puttrar stillsamt -
plötsligt ger en brandfackla förnyad fart
grytan kokar över -
det luktar bränt

så in i Helvete!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-11-09 11:14

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Oemotståndlig.
2009-11-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Väl fångat
2009-11-11

    ej medlem längre
underfundigt och SANT
2009-11-11

  Monika A Mirsch VIP
hjälp - var brinner det? Har någon förnuftet i behåll och larmar brandkåren eller är det fan själv som behövs?
2009-11-09

  Gunnel Eriksson VIP
Välbehövligt poem i denna
stilla novemberdeg!
2009-11-09

    papillon
Hoho - så är det!!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP