Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leka

Jag leker.
Faktiskt.
Varje dag är som en lek för mig
Jag leker.
Skriver med lekande tankar.
Det är vuxen lek.
Tänka som ett barn,
agera som en vuxen.




Fri vers av Tricia Johansson
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 12:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är ingen dum idé!
2009-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Tricia Johansson
Tricia Johansson