Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att vänja sig.

Man vänjer sig,
sedan blir man bekväm,
sedan lat,

Efter det försoffad,
förstenad

Stendöd.

Ja, det är farligt att vänja sig.




Fri vers av Tina-sol
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-09 21:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bra att du talade om detta, jag var på väg ned i en för tidig grav ståendes redan med ena känslobenet inne på kyrkogården
2009-11-15

    ej medlem längre
Vilken ändock härlig liten text. Kanske en varning?
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol