Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsbundna


Har ömsat skinn
dragit av mig en
sovsäck,
en använd kondom
och tagit på mig en glittrig mantel

Vandringskängorna är nötta
och stiletterna splitternya

Orkar inte gå en meter till.
Tänker bara sitta här
i min mantel
och sträcka ut klackarna

Men jag saknar händerna på min tidigare hud
och undrar var sovsäcken tog vägen?




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 31 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-03-01 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol