Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tatuering

I drömmen tecknade mina fingertoppar
tatueringar på din kropp
Fyllde i tidigare spår,
cirklade nya vägar
som en karta
bara för två
En labyrint för andra,
en ekvation som ett kassaskåp
Med rätt fingeravtryck
ska det vara fjäderlätt




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 44 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-18 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol