Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man fäller ut och hoppas på det bästa

Kanske är man som lyckligast
när man
är värd sin egen vikt i guld

Eller kanske när man svävar
av
förälskelsens
magi

Sedan fäller man ut
landningsställen
och hoppas
att det inte blir kraschlandning




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-10-18 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan