Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig får jag nog

Jag häller i liter efter liter
ändå växer törsten bara mer och mer

Jag bänder
och böjer
men vill bara bli vigare

Jag älskar sex
men jag vill
älska ochså

Jag gråter
ut mina känslor
ändå känner jag fortfarande

Jag skrattar
på golvet
i en snurrig människokarusell
ändå löser jag biljett
direkt efter åkturens stopp

Jag är lite rund om magen
så jag beställer
en hamburgare till !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 211 gånger
Publicerad 2005-10-18 22:19



Bookmark and Share


  Smultris
Underbart Ola.... *Ler*
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan