Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland betyder med, mot och för, samma sak. Jag jobbar med, mot eller för dig och min lön. Samtidigt en motsats. Jag är för en ny lag eller jag är mot den lagen.


Kärleksfull språkförvirring





Jag älskar med dig
inte mot dig

jag älskar för mig
inte mot dig

jag simmar mot dig
inte med dig

jag går mot dig
inte för dig

inte mig emot allt det här
går för sig




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-10 08:40



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Om att gå mot. Förenas. Så underfundigt bra.
2009-11-10

  Michaela Dutius
En förvirrande och härlig text som förtjänar en ros
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP