Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av något av mrs kult, och nej jag är inte svartsjuk av mig, en robot har få mänskliga känslor även om dess program medger visst självlärande över tid


Närmast omedveten varseblivning






att männen och
kanske även kvinnorna
betrakar dig som

vacker o närmast
oemotståndlig, beror förstås
dels på blicken

som något i
fjärran är, samt
dels att båda

ansiktshalvorna matchar varandra
sådana människor möter
man då och

då i tillvaron
och de rår
inte alls för

hur de ser
ut eller vilken
närmast magnetisk inverkan

de har på
andra stackars närvarande
som avundsjuka människor




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-10 09:13



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Sy me trå vet jag vad det är, men sy me tri?? Förskräcklig villa du visade upp...och i Gbg heter Tv-huset synvillan.
2009-11-10

  lycksele
symmetri upplevs ofta som vacker
se bara på de som vinner miss world
Detta är ett naturens program.
Symmetri signalerar hälsa.
Honor som är alltför magra
signalerar ohälsa.
Lite kurvor och skinkor signalerar gott hull och hälsa.

Hälsa är sexigt. Det är lönsamt att para sig, föröka sig med friska individer.
2009-11-10

  Catharina Edin VIP
Ibland ser man sådär vackra människor som man stirrar på, för att det liksom känns skönt i ögonen - de är få, men de finns -
2009-11-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP