Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att inse


Vänta

Jag kan fortfarande inte tro
att jag står här och väntar
Men jag gör det, jag väntar
Jag väntar på att en annan kroppsvärme än min egen
ska infinna sig i min hand
Det är tomt, det vet jag, men jag känner ändå efter
Jag föreställer mej en illusion ifrån vad som nu är då

ett år och lite till. Tiden har passerat
Du sprang iväg och nu springer du fortfarande
Du väntade inte. Du tog din värme med dig
Och nu försvinner du
Men vänta, vänta på mig
För snart är du långt borta och jag kan knappt skymta din rygg
Du vänder dig inte om längre

Jag fanns där. Jag var där. Jag var kvar
Du släppte mig, lät mig falla
och nu springer du igen
Men jag väntar,
väntar på att vi ska springa jämsides

Det går så fort nu
Vänta
Snälla vänta på mig




Fri vers av alabama
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alabama
alabama