Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att slå sig själv.


Hon vet.

jag gör det
och hon frågar varför
dom är rädda
det har hon vetat hela tiden
och jag gör det
och hon finner aldrig något svar på
varför?

det här gör ont
och hon vet varför
jag vet




Fri vers av alabama
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-20 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alabama
alabama