Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del ett av en skröna som ingen alls borde läsa, annat än möjligen i total hemlighet


Shhh, om det här må du inte berätta (hemlighet)





När Marie åt middag på en restaurang kom det in en naken man genom dörren och beställde en kanna vatten med massor av socker i. Då förstod hon genast att han inte var en människa utan en jättelik skalbagge som stulit mannens hud för att kunna kamouflera sig och försvinna i mängden av människor. Detta gjorde henne bestört eftersom hon inte kunde se en enda svartklädd person inne i restaurangen.
Men strax blev hon bönhörd. In i restaurangen travade nämligen sex stycken svartklädda män med svarta skor och svarta hattar. De såg litet biffiga ut och hängde med armarna en bit ut ifrån kroppen. Nåja, tänkte hon, maffian är i alla fall det näst bästa.

Rysligt spännande fortsättning i nästa kapitel




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 18:22



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
ja, det var ettspännande första kapitel, och väldigt rolig 'optical illusion'!
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP