Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är tagen på bar gärning och hämtad av polis med bildarens godtycke


Något litet om flytetyg





Jag tycker att livbojar
borde fyllas med äpplen
eftersom det är känt att äpplen flyter...
vatten däremot sjunker...

särskilt om det först tränger in
i en livboj och får denna att sjunka
då sjunker vattnet med livbojen...

men om det trängde in äpplen
i livbojen när den hamnat i vattnet
så skulle den flyta...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP