Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var dags konstighet

Avskavat nagellack
och nedbitna naglar

nariga läppar
och sår i mungiporna

ett ständigt dunkande
i huvudet

av min brors musik
från andra sidan väggen

det kvittar hur mycket jag höjer volymen
dunkandet tränger in överallt

utsuddat smink
och lite halvflottigt hår
för att rimma lite

"vad är det som går och går och går?"

jo jag,
när platserna att gömma sig på har försvunnit

Google säger
att Hogwarts ligger femtiotre minuter
från Narnia

Allt finns på internet

förutom när man vill ha något annat
än falukorv

till det finns Ica.




Fri vers (Fri form) av Såpbubblor
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-10 20:52



Bookmark and Share


  Maximillixen
*asg* du är en avslutens okrönta drottning.
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Såpbubblor
Såpbubblor