Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'perspektiv 50' av mangal, inspirerte


Kritik på en text (332)





att leva är att gå
från den ena tryggheten
in i nästa

eller

att gå från den ena
otryggheten
in i den efterföljande




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-10 23:53



Bookmark and Share


  mare VIP
Precis...så kan det vara, man kan aldrig riktigt veta..
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP