Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill redan nu göra dig uppmärksam på att...





...nästa år
2010-10-10
kommer det att bli en stor fest
som går av stapeln mitt i natten
på tolvslaget och skall utspela sig i...

...nu ringer den där jäkla telefonen igen
jag ber att få återkomma i detta
delikata ärend




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-11 11:20



Bookmark and Share


  Lady Alassa
En text mycket värd att läs som ställer svåra frågor
jag vill veta nu genast
10-10 eller 10-11 platsen???
2009-12-15

  Catharina Edin VIP
Skulle föredra 12 oktober, jag har en öppning där -
2009-11-11

  Tärningen är kastad
Jag är upptagen just då, går det inte att flytta fram till
2011-11-11?
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP