Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri i ord

Näckrosor
naken skönhet
som doftar gott

String trosor
förväntning
som ligger i luften
och mellan skinkorna

Arbete
vardag
som sliter ut
men fyller sitt sociala behov

Helg
ofta planerad
och full
av aktivitet
( viss stressvarning här )

Poesi
kravlöst och fritt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 187 gånger
Publicerad 2005-10-19 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan