Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag löddrar på

Kliver in i mänskliga spindelnät
det är så trögt att gå
i alla intriger

Måste rena mig
i klartanksduschen
och
löddra på med lite
ödmjukhetstvål

Ahh
nu tar det ett tag
innan jag blir
vidrig igen




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 186 gånger
Publicerad 2005-10-19 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan