Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När sorgen vänder och blir till tröst





När ingen famn

finns som tröstar i natten

och inga ord finns

att lyssna till

när ekot tystnat

från alla skratten

och något lockar mig

dit jag vill


då rämnar himlen

och alla haven

då öppnas portarna

för min skull

då kan jag vila

från alla kraven

och finna ro

långt från jordens mull


där ska jag flyga

med lätta vingar

finns ingen smärta

uti mitt bröst

kanhända kommer

den snart den dagen

när sorgen vänder

och blir till tröst








Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 341 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-12 15:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Magnifikt!
2009-11-13

  etthjärtaäralltidrött
Varmaste!
2009-11-13

  sulimaa
Åhh så fint skrivet ...hoppfullt och smeksamt...den dagen kommer...
2009-11-12

  walborg
Varmt tack för Dina vackra tröserika ord Du fina!
2009-11-12

  Yrre VIP
Ljuvlig!!!
2009-11-12

  Cosmic Johanna
Vackert,

och ofta aktuellt i livet som människa.

varma applåder!
2009-11-12

  Bjarne Nordbö
Så stavas hopp.
2009-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen