Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tungotalande svarta tungor

~~~


ni benade upp varje mening,
varje ord,
varje ögonkast,
varje rörelse
in i absurdum

sög ut allt innehåll,
varande där eller inte,
vände och vred
tills det på något sätt passade er bild
av hur det faktiskt var,
tills ni hittade en godbit att suga på,
att frossa i,
att söndertrasa intill intet

tills allt som återstod
var era egna förvridna fria fantasier
om hur verkligheten såg ut,
något som ni kunde vältra er i,
låta er upphetsas
och uppslukas av
för att slippa engagera er
i era egna ursäkter till liv



gick det för er...?




~~~




Övriga genrer av Markattan
Läst 607 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-19 17:16



Bookmark and Share


    kw.
ursäkta jag tror jag skrev det dummaste jag gjort under. Jag va full och idiotisk.

Förlåt att jag pajjar en så bra text med dravel.
2007-05-03

    kw.
Dom ideela som gör mest för andra i våra städer, är sådana kvacksalvare du pratar om.

Det är dom som försöker visa en glimt av det gyllene tungotalet. Ni som fördömer kvacksalvarna, vilka ursäkter till liv flyr ni in i? Dom ända som talar kärlek in era öron kallar ni för kvacksalvare.

fördöm dårarna som pratar med märken istället.
Fast skrämmande bra text.
2007-04-26

  vega lando
det här är bara så grymt!jag kan inte säga annat
2005-10-22

  stronza
Suverän. Du kan verkligen måla upp saker med ord! Det där sista...tip top.
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan