Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gioco

~~~

i grästuvorna
intill järnvägsspårets stål

fjärilars lekar


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 1249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-31 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snygg kontrast - skira fjärilar
som leker, och så järnvägsräls,
bra haiku, med naturen infångat!
2008-09-19

  Mikael Lövkvist
Du porträtterar här skickligt en
fängslande kontrast, som fungerar
ypperligt, både som verklighetsbeskrivning, och symbolik.
Bravo!
2008-09-17

  Bodil Sandberg VIP
Så snyggt min vän..bilden står klar...superbt!!!
2008-09-02

  Maria Zena Viklund
vackert!
2008-08-31

  Mr Lindemann VIP
Denna är såpass bra som att jag vill ta till mig den på stubben
*bokmärker*
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan