Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jiamari


haiku

~~~

prasslande fotsteg
över gulnade lönnlöv

novemberkalla kinder


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 1117 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-02 18:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Utan spår av spår till gester, visar vem som är vad för var 'mäster'...
2020-10-03

    Jnåt
starkt, vackert och levande
2008-11-02

  Bodil Sandberg VIP
En underbart stämningsfull novemberhaiku!!Som en frisk fläkt!!
2008-11-02

  karenina VIP
härligt! just en sån prasslande solig promenadhelg har det varit. gillar dina ord - ljuden och bilderna som de skapar :-)
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan