Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tittelen er kanskje ikke passende til teksten?


Tilsammans

Inte glöm
så som jag gjort
Vi lever tilsammans om allas styrke får vara




Fri vers av Jagimig
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-12 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagimig
Jagimig

Senast publicerade
?
Tilsammans
Lova
* Se alla