Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dette er en sang. Jeg kan ikke svensk så kommentarer på teksten mottas med glede eller kanskje jeg blir trist hvis kritikken blir sterk. Hyggelig om noen liker sangen også: http://www11.nrk.no/urort/1.0/track/download/675912.mp3


Lova

Lova mina ögon var stängda
Så kom den tid du var här
Det var då jag lärde andas
Att se livet som det er

JAG ÖPPNADE UPP SOM ALDRIG FÖRUT
MIN KÄRLEK TIL DEG KAN ALDRI TA SLUT
I mitt liv er en spricka der en gren springer ut

Lova jag stängde mina ögon nära Det vackra du er
Din kropp din hud framför mig Också mitt starka begär

Vil vara med dig i fysisk kraft I ditt ljusane blick er jag redan det
I ditt ljusande blick er jag reda

Lova jag stänger mina ögon Nära mig är det vackra du er
Om du er monga mil ifrån mig
Med meg-Er du her

Vil vara med dig i fysisk kraft
Inte låt den brinnande heta ta slut
Låt inte elden helt släcka


Vil vara med dig i fysisk kraft

För at Du er Så äkta kan jag vara Det
För at Du er Så äkta kan jag vara Det
För at Du er Så äkta kan jag vara Det




Fri vers av Jagimig
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-11 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jagimig
Jagimig

Senast publicerade
?
Tilsammans
Lova
* Se alla