Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleken rasar in bland våra fällar?


Jag blir bara så jäla trött allzou





Har poeten
eller läsaren
tolkningsföreträde?

Jag tycker att poeten
har rätt att skriva vad fan hon* vill

medan läsaren
bör ha rätt att tycka vad fan han* vill



*människan




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-13 03:41



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jävla rätt så det svider in mellan raderna

väldigt bra då
2009-11-13

  erkki
En stor fråga. Vad som faktiskt menas är ju huvudsaken. Fast de som skriver utan tanke på läsaren förstår jag mig inte på.
2009-11-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis
vilket bevis
god devis!
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP