Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 13 nov. 09


Dottern speglar sig
i bilden ser hon sin mor
åldrande kvinna




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-13 07:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
År går
livet rår
och vi står
vid spegeln där
ser en kär, som
inte innan var där...
Gott berättat av Dig!
2009-11-18

    ej medlem längre
Jag ser det samma i min spegelbild. Underligt...hehe
Gillar denna! sparar!
2009-11-13

    ej medlem längre
Rika ord
som ger genklang
och mycket näring

tack!
2009-11-13

  Algotezza VIP
Talande bild! Det har jag också varit med om. Satt på ett tåg, såg min spegelbild i rutan - mot bakgrund av en kyrkogård (utanför fönstret)... tyckte det var min far jag såg... fick blinka ett par gånger...
2009-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP