Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittegods, av per rydberg, inspirerade


Kritik på en text (336)






valet av dårskap
är att vara
en sorts selektiv allätare

jag gillar texten
ety den talar till läsaren




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-13 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP