Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda rosor

Ta tid och lukta på rosorna du inte fick av den du älskar




Dagbok av Mrsbok
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 16:31



Bookmark and Share

  Mrsbok
Mrsbok