Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt? Hamstrar är söta

Du är den sötaste flickan i världen.
Tack sa jag och trodde inte ett skit på det.
Som att jag skulle vara söt.
Jag vill inte vara söt.
Jag vill vara vacker och snygg.
Söt, hamstrar är söta.
Jag vill inte vara söt.
Låter som att jag är ett offer.
Som inte klarar av saker själv.
Jag är inget offer.
Hör du det?
Inget offer.




Fri vers av Mrsbok
Läst 497 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-27 19:53



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Möss och hamsrtar är så söta vad glad att du ör söt.
Peronen kanske tyckte du var söt men inte sa det.
Man kan både varq söt och ta hand om sig själv
2010-12-16

  dendärNadja
Jag har läst den förut och den är lika stark nu som då. Puss
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Mrsbok
Mrsbok