Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nämen vilket intressant samtal

Tycker du att jag har förändrat dig?
Fått dig att göra saker som du inte vill?

Hmm.

Nej det tycker jag inte.

Bra. Min pappa säger att man ska älska personen precis som den är och inte vilja ändra. Då kan det gå.

Det ska bli intressant att träffa din pappa.

Svisch.

Det här ska jag ha på mig när vi gifter oss. Framme vid altaret.

Du väntar på att jag ska protestera.

Svarar.
Så du ska gifta dig med dig?

Det är iallafall det här som jag ska ha på mig.




Fri vers av Mrsbok
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-26 20:19



Bookmark and Share


    Viking Holmström
haha vilken skön ordlek, den gjorde mig glad^^
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Mrsbok
Mrsbok