Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

546 600

Jag säger faktiskt aldrig till när du kysser mig
på riktigt

undra hur många gånger jag blivit kysst av dig
undra hur många gånger jag kommer bli kysst

borde jag räkna ner?

tror du att man kan få mer än 526 600 kyssar i ett liv?
lika många minuter som på ett år
alltså ungefär,
man kan ju aldrig veta

jag tröttnar aldrig på att kyssa dig


kyss mig mera så att vi slår rekordet på 526 600




Fri vers av Mrsbok
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-11 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrsbok
Mrsbok