Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ena eller det andra


Kärlekens irrvägar





man kan som
tycka sig vara
en slags människa

som alltid träffar
fel slags människor
eller så är

man själv fel
slags människa för
dem man träffar




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-15 10:10



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
ojojoj...det känns tänkvärt...kanske skulle tänka lite...
2009-11-15

  Catharina Edin VIP
Nuförtiden är jag alltid fel slags människa, ingen blir kär i mig, men det kanske är lika bra det - gift är jag inte, men nästan!
Finurlig text, kära lodjur -
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP