Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten är förstås en dubbelsenryu här seglandes under flagg av att vara en haiku


Senryu nr 895 - Att till någon annan ropa ut...





...din jäla egoist
är idiotiskt eftersom
vi alla är det...


...egoister av födsel
samt i allra högsta grad
ohejdad vana




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 23:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, varför inte?
En del hälsar ju med ett glatt
'skit ner dig', 'skit på dig' eller blott
ett i höjden något utsträckt finger
2009-11-15

    Bim
.......kan det kanske vara en hälsningsfras
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP