Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är jätte stressad nu för allting, jag orkar inte med allt.


Stress och blyklump i magen, gräv mig ner och stoppa upp mig som ett djur

Skrikande blåljus tjuter i huvudet

En knut som blir till en blyklump i magen

En karusell som fortsätter snurra

Blyklumpen börja hoppa

Sen kommer den upp

Och jag känner att det finns kvar rester av den i magen

Rester som sitter kvar som jag försöker bli av med

Gräv mig ner

Kasta på jorden

Dra mig upp om ett halvår

Och stoppa upp mig som ett djur




Fri vers av Christopher Engman
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Engman
Christopher Engman