Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitkass jag vet


Livet gånger fotsteg gånger sekunder delad i andetag är lika med livet

Om fotstegen på denna värld var en tidsförminskning av livet
Vad gammal men ung ändå vi skulle vara, men vilken ångest man skulle känna. Man kanske skulle vilja gå och gå och gå. Men ändå vilja leva lite längre till.
Men egentligen så är ju stegen än tidsförminskning.
Men om stegen är det, då borde man ju dö för varje andetag man tar.
En liten del av kroppen dör för varje andetag.

MEN I DENNA VÄRLD RÄKNAR VI ÅR I LIVETS GÅNG
MEN JAG RÄKNAR VARJE FOTSTEG, VARJE ANDETAG OCH VARJE SEKUND SOM GÅR.




Fri vers av Christopher Engman
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Engman
Christopher Engman