Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just Another Day

Det är bara en helt vanlig dag, inget speciellt kommer hända, inga broar kommer brytas inga broar kommer byggas. Men jag vet att imorron kanske eller dagen efter det...
Man ligger i sin säng och tänker, vad som än händer klarar jag en dag till.
Men tänk den dagen man vaknar upp och man inte klarar en dag till, den allra sista dagen av ens liv
och man vet inte att det är det sista dagen, man hinner inte förbereda sig eftersom man tror man ska klara en dag till. Men så gör man inte det...
Det är därför man ska leva i nuet inte tänka på vad man ska göra veckan efter, för då kanske du är någon helt annan stans än du tänkte när du låg i sängen veckan innan....




Fri vers av Deepthinker
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 16:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I hear them saying: Tomorrow´s just another day..." (Madness)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Deepthinker