Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jullov :/

Jullov!
Jag borde vara glad, äntligen får jag sova ut, slippa att plugga, Ha en massa skooj, få julklappar.
Men just nu har jag bara ingen lust.
Det är som en klump, en enorm klump som blockar halsen och ner i magen, virar sig några varv runt hjärtat.
Jag Blir spyfärdig, jag tappar kraft, jag tappar mod.
Jag ljög, fan vad jag ljuger bra.
Trodde jag skulle kunna glömma, slippa vara orolig och bara vänta tills lovet e slut.
Jag vill bara få ur mig det, skrika det högsta jag kan.
Jag vill sova bort denna dagen, för imorron då kommer saker vara annorlunda.
Då kommer jag börja drömma igen och ändra på verkligenheten, lura mig själv. Det e inte bra, men jag mår bättre av det.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..




Fri vers av Deepthinker
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-19 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deepthinker