Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en av mina allra bästa vänner har drabbats av denna lömska sjukdom...


Beskedet




Du fick det svart på vitt

och det var

som du befarat


återfall


cancer i tarmen


operation

cellgifter


dina barn är så små

det får inte vara så

att du från dem

måste gå


jag ber en bön

om att du fixar det här

att Han däruppe

hjälper dig att kämpa


och du vännen

du kan räkna med mig

för aldrig nånsin

sviker jag dig


du vackra själ på jorden





Fri vers av Junitvillingen
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-16 17:18



Bookmark and Share


  Glensan
Skickar varma kramar till dej och din vän
2009-11-19

  Aciom
du är så bra !
2009-11-17

  ULJO
Livet är oss inte alla givet och cancer är vår tids största folksjukdom.

Be en bön till högre makter, kanske det hjälper.

Jag har själv en anhörig med samma sjukdom så jag vet vilket smärta du bär på.

Jag är inte religiös, sådana sagor tror jag inte på, men ändå hoppas jag att det finns något därute som lyssnar och hör mina och andras böner.
2009-11-17

    J. Herward
jag tror, att bara de som har drabbats av denna olycka, vänner , familj eller arbestkamrat. de vet hur ont det gör egentligen, men även vi som har förlorat elelr fruktar att förlora i cancerns fotspår vet hur jäkla svart det är.... det hjälper inte att säga, jag beklagar eller oj så förfärligt, det gäller bara att hänga kvar där vid personens sida. alltid.

tack för inblicken:)
2009-11-17

  sulimaa
Åhh så tråkigt ... :( livet är sannerligen inte rättvis ...varma tankar och kram..
2009-11-16

  Teresia Ridell
Fan vad livet är grymt emellanåt:(
Får tårar i ögonen.. fint att du finns där.
2009-11-16

  walborg
Du behövs vännen fina!!!!
2009-11-16

  Stefan Höglund
Fin trösst dikt, jag vet min far gick bort i canser.
2009-11-16

    ej medlem längre
Jag ryser när jag läser det här, tack för en fin men sorglig dikt.
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen